Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 960g1903kcal25.2g7.4g186.2g64.3g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g1840g1748kcal92g276g27.6g0g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sitruunamehu, laimentamaton120g25kcal0.4g1.9g0g0.1g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g8g28kcal1.4g3.5g1.8g0.8g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6168g9481kcal243.8g591g655.8g134g
Valittu annoskoko3084g4740kcal121.9g295.5g327.9g67g
Annoskoko puolitettuna1542g2370kcal61g147.8g164g33.5g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173