Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g75g29kcal0.5g6.8g0g2g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g38g143kcal5.6g28.1g1.1g3.1g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g410kcal12.2g85.8g2.2g10.2g
Valittu annoskoko309g205kcal6.1g42.9g1.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna155g103kcal3.1g21.5g0.6g2.6g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970