Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 107g121kcal22.7g0g3.2g0g
Lanttu 64g19kcal0.6g3g0.2g1.2g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 4.3g4.6kcal0.3g0.7g0g0.1g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 30g68kcal4.8g0.2g5.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)86g137kcal2.3g2.3g12.9g0g
Sinappi 2.1g2.8kcal0.1g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana618g713kcal62g14.4g43.6g3.2g
Valittu annoskoko309g356kcal31g7.2g21.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna155g178kcal15.5g3.6g10.9g0.8g
Arvot/100g100g115kcal10g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085