Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g175g297kcal33.2g0g17.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Katkarapu 87g60kcal12.6g0g1g0g
Pekoni, paistettu 44g225kcal7.2g0g22.2g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso1.3g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g1187kcal106.6g4g81.6g0.6g
Valittu annoskoko310g594kcal53.3g2g40.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna155g297kcal26.7g1g20.4g0.2g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.6g13.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313