Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 125g41kcal0.8g7g0.3g3.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g16g44kcal3g0g3.4g0g
Katkarapu 21g15kcal3.1g0g0.2g0g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.6g4.2kcal0.2g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana619g228kcal14.8g19g8.4g6.8g
Valittu annoskoko310g114kcal7.4g9.5g4.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna155g57kcal3.7g4.8g2.1g1.7g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3.1g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834