Kameleontti pastapata

Laita makaronit kiehumaan.

Kuullota sipulit kattilassa ja lisää joukkoon jauheliha ja ruskista.

Lisää tomaattimurska.

Lisää pakaste kasvissuikaleet (kesällä voi käyttää tuoreita kasviksia, mutta kypsennysaika pitenee silloin hieman.

Kypsennä noin 10 minuttia ja lisää mausteet (lihaliemikuutio, sitruunapippuri), sulatejuusto ja ruokakerma.

Anna hautua noin 15 minuuttia.

Sekoita kastike keitettyjen ja valutettujen makaronien joukkoon.

Tarjoa raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Takkutukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%467g1032kcal81.7g0g79.4g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka (pakaste)584g239kcal8.2g27.4g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Tomaattimurska (Euro shopper)467g140kcal4.7g18.7g1.9g0.9g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia292g438kcal49.6g0g26.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%234g374kcal6.3g6.3g35g0g
Makaroni, keitetty817g800kcal24.5g157.7g6.5g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6188g6172kcal356g442.6g302.8g26.2g
Valittu annoskoko3094g3086kcal178g221.3g151.4g13.1g
Annoskoko puolitettuna1547g1543kcal89g110.7g75.7g6.6g
Arvot/100g100g100kcal5.8g7.2g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48404