Wilburin kanahässäkkä

Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.

1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.

2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset

3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä

4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet

5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy

6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.

7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)

8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)

9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa

10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja

11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita

12) Tiputa levyn lämpö 1-2

13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä

14) Nauti!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Wilitheman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g1201g1441kcal216.2g20.4g54g0g
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g1335g467kcal20g60.1g5.3g40g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni187g243kcal5.6g3.7g24.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki267g214kcal34.7g5.3g5.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g53g472kcal0g0g53.4g0g
Persilja 53g15kcal0.7g0.6g0.1g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g5702kcal554.4g180.2g284.8g88.6g
Valittu annoskoko3096g2851kcal277.2g90.1g142.4g44.3g
Annoskoko puolitettuna1548g1426kcal138.6g45.1g71.2g22.2g
Arvot/100g100g92kcal9g2.9g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436338