Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 105g78kcal13.8g1.2g0.4g7.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g180g1619kcal0g0g179.9g0g
Ruisjauho, 1 dl750g2399kcal82.5g479.8g17.2g104.2g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 412g1296kcal43.5g244.9g9.1g22.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 450g1247kcal9g13.5g125.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g450g868kcal85.5g0.4g58.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro150g46kcal3.1g6.3g0.7g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g15106kcal474.8g1492.2g783.4g277.8g
Valittu annoskoko3096g7553kcal237.4g746.1g391.7g138.9g
Annoskoko puolitettuna1548g3777kcal118.7g373.1g195.9g69.5g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407