Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 361g2622kcal4.3g1.4g293.8g0g
Sokeri 205g831kcal0g204.6g0g0g
Muna, annos 60g145g127kcal10.9g1.2g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 313g1075kcal31.9g219.2g3.8g11g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 145g484kcal0.1g118g0.1g2g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.6g0g0.1g
Raparperi 1205g406kcal8.3g66.3g1.2g16.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 482g309kcal15.4g23.2g16.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.9g0g0g
Sokeri205g832kcal0g204.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g13604kcal143g1734g649.2g60g
Valittu annoskoko3096g6802kcal71.5g867g324.6g30g
Annoskoko puolitettuna1548g3401kcal35.8g433.5g162.3g15g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234205