Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2253g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 541g176kcal2.4g18.7g3.8g17.8g
Sokeri 192g777kcal0g191.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 86g287kcal0.1g69.9g0g1.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g25g150kcal1.7g14.4g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g2780kcal8.4g588.6g25g38g
Valittu annoskoko3096g1390kcal4.2g294.3g12.5g19g
Annoskoko puolitettuna1548g695kcal2.1g147.2g6.3g9.5g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353