Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1804g2593kcal288.7g0g160.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g902g1083kcal30.7g32.5g90.2g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)29g153kcal0g0g17.3g0g
Tilli, tuore 361g108kcal13.3g3.2g2.9g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g7873kcal665.4g71.4g542g15.2g
Valittu annoskoko3096g3936kcal332.7g35.7g271g7.6g
Annoskoko puolitettuna1548g1968kcal166.4g17.9g135.5g3.8g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203