Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 587g2015kcal59.8g411.1g7g20.6g
Vesi, vesijohtovesi 452g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g1054g1581kcal214g0g94.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g301g121kcal5.1g24.7g0.3g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g407g232kcal4.1g56.9g4.1g5.7g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste226g813kcal65.5g3.8g63.2g0g
Oregano, kuivattu 6g18kcal0.7g1.3g0.6g2.6g
Valkosipuli 12g13kcal1g2g0.1g0.3g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g10128kcal700.4g999.6g400.6g58.4g
Valittu annoskoko3096g5064kcal350.2g499.8g200.3g29.2g
Annoskoko puolitettuna1548g2532kcal175.1g249.9g100.2g14.6g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444