Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g1140g4332kcal80.9g573.4g184.7g20.5g
Raparperi 750g253kcal5.2g41.3g0.8g10.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g600g1140kcal15.6g31.2g108g0g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.2g1g33.8g0g
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g14622kcal286.4g1841.4g655.2g62g
Valittu annoskoko3096g7311kcal143.2g920.7g327.6g31g
Annoskoko puolitettuna1548g3656kcal71.6g460.4g163.8g15.5g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355