Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2364g3397kcal378.2g0g210.4g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 2.2g6.4kcal0.2g1g0g0.6g
Creme Bonjour Yrttitarha449g1348kcal15.3g27.4g130.3g0g
Tilli, tuore 270g81kcal9.9g2.4g2.2g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6192g9664kcal807.2g61.6g685.8g12.6g
Valittu annoskoko3096g4832kcal403.6g30.8g342.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna1548g2416kcal201.8g15.4g171.5g3.2g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571