Karppaajan pizza (jauhelihapohja)

Pohja:
500 g naudan paistijauhelihaa
1 kananmuna
1 tl suolaa
paljon pippuria, oreganoa

- Pohja taputellaan yhdelle uunipellille tosi ohkaiseksi, pitäisi levitä koko uuninpellin kokoiseksi.

Pohjaa paistetaan itsekseen noin 5 min. Sitten vasta täyttö.

Täyte:
ketsuppia
50 g kevyt metukkaa
80 g ananaspaloja
30 g sinihomejuustoa
200 g tomaattia viipaleina
150 g polar 5% juustoa
mustapippuria, oreganoa

- Uuniin 200 astetta ja vajaa 10 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Kooho
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz1.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Meetwursti siivut (Rainbow), annos 5g1.4g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Polar5 (Valoi), annos 100g4.2g7.5kcal1.4g0g0.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.8g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g89kcal9.4g1.6g5g0.2g
Valittu annoskoko31g45kcal4.7g0.8g2.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal2.4g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g144kcal15.2g2.6g8.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=317353