Marinoidut voipavut

Huuhtele säilykepavut hyvin kylmällä vedellä.

Purista kaksi valkosipulin kynttä papujen joukkoon.

Mausta hippusella suolaa ja voimakasta chilirouhetta.

Revi joukkoon halutessasi myös muutama basilikan lehti.

Kaada öljy papujen ja mausteiden päälle, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vuorokausi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g27g32kcal1.9g5.5g0.2g0g
Oliiviöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g114kcal4g11.2g5.8g0g
Valittu annoskoko31g57kcal2g5.6g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g29kcal1g2.8g1.5g0g
Arvot/100g100g184kcal6.5g18.1g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143573