Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 20g7.7kcal0.2g1.4g0g0.5g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g2.9g5.6kcal0.1g0.1g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g4.9g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g55kcal2.6g4.4g2.4g1.2g
Valittu annoskoko31g27kcal1.3g2.2g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g14kcal0.7g1.1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g88kcal4.2g7.1g3.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154