Vispipuuro sukriksella

Keitä puolukoita vedessä, kunnes muuttuvat vaaleiksi.

Kuoria ei poisteta.

Makeuta lisäämällä Sukrista n. 1,5 - 2 dl oman maun mukaan.

Samalla lisätään mannaryynit.

Keitä hiljaisella tai hauduta n. 10 min., jäähdytä puuro kylmässä vesihauteessa välillä vatkaamalla.

Jäähtynyt puuro vaahdotetaan käsivatkaimella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mannasuurimo 3.6g12kcal0.4g2.3g0g0.1g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Puolukka 2.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g25kcal0.8g5g0g0.4g
Valittu annoskoko31g13kcal0.4g2.5g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.2g1.3g0g0.1g
Arvot/100g100g40kcal1.3g8g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174967