Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Rasvaton maito viro (Alma)3.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Ohrajauho 3.4g11kcal0.3g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g109kcal3.6g20g1.2g1.4g
Valittu annoskoko31g55kcal1.8g10g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal0.9g5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g176kcal5.8g32.2g1.9g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369