Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 11g54kcal1.7g0g5.4g0g
Herkkusieni 2.8g0.4kcal0.1g0g0g0g
Pasta Torino tumma8.8g31kcal1.6g5.2g0.3g0.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)7g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g184kcal7g11g12.4g1g
Valittu annoskoko31g92kcal3.5g5.5g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g46kcal1.8g2.8g3.1g0.3g
Arvot/100g100g296kcal11.3g17.7g19.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96201