Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7g10kcal1.1g0g0.6g0g
Tomaatti, tuore12g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g9g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.9g8.1kcal0.1g0.1g0.8g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g48kcal2.8g1.6g3g0.4g
Valittu annoskoko31g24kcal1.4g0.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.7g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g77kcal4.5g2.6g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454