Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7.8g14kcal1.5g0g0.9g0g
Purjosipuli 7g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g74kcal3.4g1.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko31g37kcal1.7g0.9g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal0.9g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g119kcal5.5g2.9g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191