Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g1.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0.2g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)2.9g10kcal0.4g1.9g0.1g0.1g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko13g47kcal1.3g9.4g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g122kcal3.6g24.2g0.4g3.2g
Valittu annoskoko31g61kcal1.8g12.1g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna16g30kcal0.9g6.1g0.1g0.8g
Arvot/100g100g195kcal5.8g38.8g0.6g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979