Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g7.8g20kcal1.4g0.3g1.5g0g
Ranskankerma Valio3.8g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g113kcal7.4g1g9g0g
Valittu annoskoko31g57kcal3.7g0.5g4.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal1.9g0.3g2.3g0g
Arvot/100g100g181kcal11.8g1.6g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357