Mustikka-kaurapaistos

Voitele pohja voilla tms.
lado päällekkäin niin että pohjalle tulee kauraryynejä ja päälle.

Paista 200 astetta n. 20-30 min.
Jos tarvitsee jälkikäteen, niin lisää makeutta jollain sopivaksi näkemälläsi ainesosalla (lisää kaloreihin)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g4.4g16kcal0.6g2.6g0.3g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Kauralesepuuro plus, beetaglukaania (Elovena), annos 100g2.5g9kcal0.5g1.1g0.2g0.5g
Soijakerma/-pohjainen ruoanlaittovalmiste Alpro rasvaa 17%, annos 251g13g21kcal0.3g0.2g2.2g0.1g
Mustikka metsä- 7.5g3.3kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g138kcal2.8g16.2g6.4g2.4g
Valittu annoskoko31g69kcal1.4g8.1g3.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal0.7g4.1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g221kcal4.5g25.9g10.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243669