Juustoperunat

Laita vuokaan puolet peruna-sipulisekoituksesta, ripottel
e suolaa ja valkopippuria.

Päälle juustoraaste ja loput perunasipulit, taas suolaa ja pippuria.

Kippaa "kerma" päälle ja paista 200 asteessa vajaa tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)20g13kcal0.3g2.9g0g0g
Emmental, punaleima 17%3.9g11kcal1.3g0g0.7g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g62kcal3.4g6.4g2.4g0g
Valittu annoskoko31g31kcal1.7g3.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal0.9g1.6g0.6g0g
Arvot/100g100g100kcal5.4g10.3g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85629