Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Voi 0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.5g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.7g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g86kcal8.2g1g5.4g0.2g
Valittu annoskoko31g43kcal4.1g0.5g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal2.1g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g138kcal13.1g1.6g8.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689