Mansikkakakku

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe.

Kaada jauhotettuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa kolmeen osaan.

Vatkaa vispi vaahdoksi ja lisää rahka.

Laita kerrosten väliin purkki mansikkajälkiruokaa ja rahkaseosta.

Koristele rahkaseoksella ja tuoreilla mansikoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.8g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.8g10kcal0.3g2g0g0.1g
Vispikerma Flora 20%5.5g12kcal0.2g0.3g1.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.5g3.1kcal0.5g0.3g0g0g
Mansikka 4.4g2kcal0g0.4g0g0.1g
Piltti, mansikkajälkiruoka (125g)5.5g3.3kcal0g0.7g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g97kcal3.2g13g3.2g0.6g
Valittu annoskoko31g49kcal1.6g6.5g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g24kcal0.8g3.3g0.8g0.2g
Arvot/100g100g155kcal5.1g20.7g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71653