Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow10g8.5kcal0.5g1.5g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g58kcal5g4g2.2g1g
Valittu annoskoko31g29kcal2.5g2g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.3g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g93kcal8g6.4g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465