Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g7g24kcal0.9g4.5g0.2g0.4g
Prinssinakki pirkka 300g4.2g10kcal0.1g0.1g0.8g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g5.6g14kcal0.8g0.1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, tuore1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa4.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %2.8g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3.5g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g116kcal4.8g10.4g5.2g0.8g
Valittu annoskoko31g58kcal2.4g5.2g2.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g29kcal1.2g2.6g1.3g0.2g
Arvot/100g100g186kcal7.7g16.7g8.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978