Hapankaali-uunimakkara

Hapankaali voideltuun uunivuokaan, päälle pilkotut makkarat, siirappia norona yli ainesten ja vielä muutama nokare voita.

Paista 225 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasilaisen hapankaali (100g)14g2.5kcal0.3g0.3g0g0g
Eetvartti a-lk grillimakkara (Snellman), annos 100g14g40kcal1.8g0.3g3.5g0g
Siirappi 2.1g6.4kcal0g1.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g114kcal4.2g4.4g8.6g0g
Valittu annoskoko31g57kcal2.1g2.2g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna16g28kcal1.1g1.1g2.2g0g
Arvot/100g100g181kcal6.7g7g13.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308610