Kasvisgratiiniherkku

650g pakastekasvikset (parsakaali, talon vihannekset, porkkana jne)
1 tlk kidneypapu
1 tlk tomaattimurska
1 tlk minimaissi
40g kivetön kalamata oliivi
60g aurinkokuivattu tomaatti öljyssä
150g juustoraaste 17%
mausteita ja paljon tai liikaa yrttejä (chili, curry, pippuri, oregano, kirveli, dolmades-mausteseos :) , romario-mausteseos, etc)

Kiehauta kasvikset (ja kaada vesi pois), lisää tomaattimurska, pavut ja ja mausteet, laita paistoastiaan, lisää juusto ja paista 200 asteessa kunnes juusto on päältä sopivan ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Kalkkaro
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vihannessekoitus (pakaste)12g4.2kcal0.3g0.8g0g0.4g
Minimaissi, Eldorado3.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)7.3g1.8kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kidneypapu, suolaliemessä4.1g4.5kcal0.3g0.7g0g0.3g
Juustoraaste Linessa (Lidl) 17% (Linessa, lidl), annos 200g2.2g6.2kcal0.6g0.1g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.1g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Soijahiutale, Soyappetit, 1dl0.5g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kalamata-oliivit, kreikkalaiset kivettömät, 9kpl (Delphi), annos 28g0.7g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g47kcal3.4g4.8g1.8g2g
Valittu annoskoko32g24kcal1.7g2.4g0.9g1g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.9g1.2g0.5g0.5g
Arvot/100g100g75kcal5.4g7.6g2.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242482