Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 10g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Hunaja 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g2.7g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g26kcal1.4g2.2g1g0.6g
Valittu annoskoko32g13kcal0.7g1.1g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.4g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g42kcal2.2g3.5g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111