Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Purjosipuli 3.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)4.9g6.7kcal1g0g0.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g35kcal3.2g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko31g18kcal1.6g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.8g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5.1g0.6g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836