Punajuuri-perunasosekeitto

Kuori punajuuret, pilko kuutioiksi.

Keitä vedessä kunnes hieman pehmenneet.

Lisää kuoritut ja kuutioidut perunat.

Keitä yht. noin puoli tuntia.

Lisää kasvisliemikuutio ja ruokakerma.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Lauran84

N63 sanoi...

Tähän kannattaa lisätä vielä sipulia, valkosipulia ja porkkanaa makua antamaan. Kerman sijaan voi käyttää Koskenlaskijaa, joka antaa lisämakua.

sunnuntai 06.05.2012 klo 17:27

AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Punajuuri 7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Laktoositon ruokakerma 15% (Arla), annos 200g3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g33kcal0.8g4.6g1g0.6g
Valittu annoskoko31g17kcal0.4g2.3g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.2g1.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal1.3g7.3g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219013