Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 13g29kcal2.3g0g2.2g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus5.2g18kcal0.7g0g1.7g0g
Aurajuusto3.3g11kcal0.7g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl4.3g5.7kcal0.6g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 1.9g5.2kcal0g0.1g0.5g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g149kcal8.8g1.2g12g0.4g
Valittu annoskoko32g75kcal4.4g0.6g6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal2.2g0.3g3g0.1g
Arvot/100g100g237kcal14g1.9g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771