Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g5.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sipuli, paistettu 4.4g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Pekoni, paistettu 7.7g40kcal1.3g0g3.9g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g2.5g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g177kcal4g1.2g17.4g0.2g
Valittu annoskoko32g89kcal2g0.6g8.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g44kcal1g0.3g4.4g0.1g
Arvot/100g100g281kcal6.3g1.9g27.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776