Nakkisoppa kinkulla

Hauduta porkkanapaloja osassa vedestä kunnes ovat hieman pehmenneet.

Lisää loppu vesi, viipaloidut perunat ja liemikuutiot sekä pippurit.

Hauduta.

Lopuksi lisää nakit ja kinkkukuutiot (halutessasi voit ruskistaa niitä pannulla ilman rasvaa).

Hauduta vielä 5 min. Ketsuppia voi lisätä myös liemeen mausteeksi!

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.7g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt perhenakki,kuoreton (Atria), annos 28g5.2g8.3kcal0.5g0.4g0.5g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g1.6g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g32kcal1.6g3g1.2g0.4g
Valittu annoskoko31g16kcal0.8g1.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.4g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g52kcal2.5g4.8g1.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96530