Kanakeitto

Paista ja mausta kanat, siirrä syrjään.

Laita vesi kattilaan, lisää pilkotut perunat ja liemikuutiot.

Lisää loput aineet (sipulit, kanat yms) kun perunat ovat kiehuneet noin 10 minuuttia.

Mausta valkosipulilla, cayennella, paprikajauheella ja mistä sitten itse ikinä pidätkin.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.3g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g3kcal0g0g0.3g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell3.6g4kcal0.8g0g0.1g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g23kcal1.8g1.4g1g0g
Valittu annoskoko31g11kcal0.9g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.5g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.2g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132094