Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen7.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)2.3g6.8kcal0.3g0g0.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g1.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g59kcal5g1.8g3.6g0.2g
Valittu annoskoko32g30kcal2.5g0.9g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal1.3g0.5g0.9g0.1g
Arvot/100g100g94kcal7.9g2.8g5.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278