Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Pennepasta, Gallo8.2g27kcal1g5.5g0.1g0.5g
Herkkusieni 6.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 7.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton2.5g1.7kcal0.2g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g5.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g77kcal2.8g11.2g1.8g1.2g
Valittu annoskoko32g38kcal1.4g5.6g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal0.7g2.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g121kcal4.4g17.7g2.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267605