Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 21g8.1kcal0.2g1.5g0g0.5g
Aurajuusto2.1g7.1kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)2.1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g47kcal1.8g3.8g2.2g1g
Valittu annoskoko32g23kcal0.9g1.9g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.5g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g74kcal2.8g6g3.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217