Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu8.3g17kcal1.1g0.2g1.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)7.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g46kcal2.4g2.6g2.6g0.4g
Valittu annoskoko32g23kcal1.2g1.3g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g12kcal0.6g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g73kcal3.8g4.1g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889