Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä5g5.5kcal0.4g0.9g0g0.4g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g4.4g3.4kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g10g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g62kcal5.4g3.8g2.6g1.2g
Valittu annoskoko32g31kcal2.7g1.9g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal1.4g1g0.7g0.3g
Arvot/100g100g98kcal8.5g6g4.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502