Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, tuore11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g32kcal2g1.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko32g16kcal1g0.8g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g8kcal0.5g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.2g2.5g2.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480