Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.2kcal0.2g1.8g0g0.1g
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g51kcal3.8g4.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko32g25kcal1.9g2.4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal1g1.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g80kcal6g7.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631