Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7.3g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)2.7g9kcal0.2g2.2g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Herne, pakaste (rainbow)3.6g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.5g0.4kcal0g0g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)5.6g7kcal1.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g50kcal3.2g6.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko31g25kcal1.6g3.4g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g13kcal0.8g1.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.1g10.8g1.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317