Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g16g30kcal4g0.5g1.3g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g11g13kcal0.3g0.6g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g99kcal8.6g2.8g5.8g0g
Valittu annoskoko32g49kcal4.3g1.4g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g25kcal2.2g0.7g1.5g0g
Arvot/100g100g156kcal13.6g4.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117