Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4.7g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Lanttu 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 6.6g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 4.7g0.9kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.6g1.1kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana63g25kcal0.4g2.8g0.8g0.8g
Valittu annoskoko32g12kcal0.2g1.4g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.6g4.4g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091