Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 9g14kcal0.9g0.2g1g0g
Punajuuri 12g4.5kcal0.1g0.8g0g0.3g
Riisi puuroutuva 3g10kcal0.2g2.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Kevytmaitojuoma5.9g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g73kcal3.2g7g3.4g0.8g
Valittu annoskoko32g37kcal1.6g3.5g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g18kcal0.8g1.8g0.9g0.2g
Arvot/100g100g115kcal5g11g5.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878